Hollister

Courant op maat ontwikkeld gebouw, gecertificeerd conform "BREEAM Very Good standard

Team HVBM Vastgoed

U zit met de ondernemer aan tafel


- Korte lijnen, kennis van zaken

- Sterke relaties met alle betrokken partijen in het veld

- Een ondernemende geest


Dit geldt voor het team van HVBM Vastgoed.

Adriaan Molenschot

Het ondernemersbloed zit in mijn familie; ik ben een telg uit een familiebedrijf in industriële weegappartuur, waar ik ooit ben begonnen. Door het bouwen van weegbruggen kwam ik in contact met de bouwwereld en heb ik de overstap gemaakt naar Verelst Industriebouw waar ik me in eerste instantie heb bezig gehouden met planontwikkeling en verkoop van bedrijfsgebouwen, later groeiende in de functie van projectontwikkelaar bij Eurinpro (nu Goodman). Uiteindelijk wilde ik als risicodragend ondernemer verder in de vastgoedontwikkeling en zocht daarin een kapitaalkrachtige partner waar ik kennis en kunde mee kon delen. Zo is H(eerkens)V(an)B(avel)M(olenschot) ontstaan en deze samenwerking blijkt zeer complementair te zijn. Vanaf juni 2000 vormen Sjef en ik de directie van HVBM Vastgoed.

Dagelijks houd ik me bezig met de algemene zaken, acquisitie en ben het eerste aanspreekpunt voor potentiële huurders, gebruikers, overheden, makelaars, beleggers, adviseurs en aannemers die bij onze projecten betrokken zijn. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en vertrouwen staat daarbij hoog in het vaandel. Enerzijds door het waarmaken van toezeggingen en beloftes, anderzijds in het intensief onderhouden van mijn grote netwerk.

Op de golfbaan probeer ik het zakelijke met het aangename te verenigen en nodig dan ook regelmatig zakelijke relaties uit. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen en neem geregeld deel aan diverse loopevenementen waaronder de Zevenheuvelenloop, Van Dam tot Damloop en de marathon van Rotterdam. Jaarlijks lopen we met enkele relaties van HVBM de Tilburg Ten Miles.

Adriaan Molenschot
Directeur

a.molenschot@hvbm.nl

Sjef Heerkens

Na mijn studie weg- en waterbouwkunde aan de Technische Universiteit te Delft ben ik in dienst getreden bij Heerkens van Bavel, eerst als projectleider en vanaf 1978 als directeur. Ik behoor tot de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1902 door mijn grootvader is opgericht. Hij was gehuwd met grootmoeder wiens meisjesnaam Van Bavel was en zodoende is ons bedrijf aan de naam Heerkens van Bavel gekomen. Samen met mijn twee broers hebben we het bedrijf verder uitgebouwd en hebben we positie verworven als middelgrote bouwer met een uitstekende reputatie in de markt. Onder mijn directe leiding is een aantal aansprekende projecten gerealiseerd in Zuid Nederland; Pieter Vreedeplein, verpleeghuis De Hazelaar, uitbreidingen St. Elisabeth- en Twee Steden Ziekenhuis en de Amer Centrale in Geertruidenberg .

Vanaf de oprichting ben ik mededirecteur van HVBM Vastgoed. Ik voer het technisch management, de kwaliteitscontrole en -planning en ben verantwoordelijk voor de kostenbewaking. Mijn werkzaamheden bij het uitvoerend bouwbedrijf Heerkens van Bavel heb ik medio 2008 beëindigd, zodat ik al mijn aandacht partieel aan HVBM kan besteden.

Ik ben een kunstliefhebber en kan een goed glas wijn ook zeer waarderen. Naast mijn intensieve loopbaan ben ik in de gelukkige omstandigheden dat ik een deel van mijn vrije tijd in Spanje en België kan doorbrengen.

Sjef Heerkens
Directeur
j.heerkens@hvbm.nl


Joan van den Boomen

Met veel plezier heb ik aan de HTS Tilburg bouwkunde gestudeerd, waarna ik via Verdij, Complan en ruim 16 jaar Archicom mijn werkervaring heb opgedaan.Hierbij heb ik diverse functies vervuld, uiteenlopend van tekenaar tot en met bedrijfsleider.

Uiteindelijk merkte ik dat de rol als projectmanager mij het meeste voldoening geeft. Voor mij is project management niet alleen proces management maar zeker ook product management, het proces faciliteert hierbij maar het product is tenslotte het eindresultaat.

Als projectmanager ambieer ik het traject vanaf het Programma van Eisen tot en met de eindoplevering waarbij mijn kracht ligt in het ontwikkeltraject. Ik vind het boeiend om gedurende dit traject de participanten op een integrale wijze aan te sturen met als doel een optimaal eindproduct. Als je na realisatie samen met de huurder door het gebouw loopt en de huurder is helemaal tevreden met zijn gebouw dan geeft dat een kick, het tastbare resultaat van de inspanning van een heel team.

De kernwaarden van HVBM zoals samen ontwikkelen, kwaliteit en transparantie passen goed bij mijn karakter, bij HVBM kan ik mijn ambities waar maken!  

In mijn vrije tijd is motor rijden mijn passie, tijdens het rijden ben je helemaal vrij en is het puur genieten. Eén van de andere hobby’s is o.a. reizen, het blijft boeiend wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Joan van den Boomen

Projectmanager

j.van.den.boomen@hvbm.nl


Willem van der Meijden

Al op jonge leeftijd ben ik onder de indruk geraakt van grote bouwprojecten en mooie gebouwen. Daarom heb ik na mijn studie Economie aan de Universiteit van Tilburg de keuze gemaakt voor een carrière in de vastgoedmarkt. In 2010 ben ik in dienst getreden bij DTZ Zadelhoff. Gedurende mijn periode bij DTZ Zadelhoff – en later Cushman & Wakefield – heb ik vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers begeleid bij de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in de industriële en logistieke vastgoedmarkt.

Ik ben sinds 2017 werkzaam als commercieel ontwikkelingsmanager bij HVBM Vastgoed en ben verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten en voor de verwerving van nieuwe (her)ontwikkellocaties. Namens HVBM Vastgoed onderhoud ik contacten met gemeenten, adviseurs, bouwpartners, huurders en investeerders. Tijdens onze ontwikkelprojecten ben ik vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het gebouw aanspreekpunt voor de klant en bewaak ik de voortgang van het proces. 

Door mijn ervaring als adviseur én als ontwikkelaar ken ik als geen ander de belangen van alle betrokken partijen in het project. Hierdoor kunnen wij maatwerk bieden en optimaal aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant voldoen. Ik ben pragmatisch, creatief en doelgericht en streef naar langdurige partnerships. 

Ik houd van het bourgondische leven en breng mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik bezoek graag sportevenementen en vind het heerlijk om samen met de kinderen en de hond de natuur op te zoeken. 

Willem van der Meijden MSc
Commercieel Ontwikkelingsmanager
w.van.der.meijden@hvbm.nl 

Gideon Beemster

Na afronding van mijn opleiding bouwkunde ben ik mijn loopbaan gestart bij Grosfeld, Bekkers, van der Velde Architecten als bouwkundig tekenaar. Later ontwikkelde ik me tot ontwerper en projectleider. Met veel plezier heb ik met een vakkundig team mogen werken aan uitdagende projecten waarbij de gebruiker centraal stond.

Daarna startte ik een eigen ontwerpstudio in kleinschalige projecten waarbij ik het ontwerp en de realisatie begeleidde. Na mijn vertrek bij Grosfeld ging ik aan de slag als commercieel projectmanager bij een aannemer. Zo zag ik kans om me op commercieel vlak te ontwikkelen en realiseerden we villa’s en bedrijfsgebouwen.

Uiteindelijk rolde ik, gedreven door mijn 2e passie voor klassieke auto’s, de automotive in. Ik zag kans om naast de ontwerpstudio een groothandel over te nemen in automaterialen en werkplaats equipement. Het samenbrengen van de twee branches in combinatie met de commerciële en technische ervaring uit de bouw creëerde een mogelijkheid om groeiende garage- en dealerbedrijven te begeleiden bij hun expansie en ontwikkeling van nieuwe bedrijfspanden.

Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam ik in aanraking met bedrijfsmatig en logistiek vastgoed door HVBM, waar ik sinds januari 2019 met veel plezier aan de ontwikkeling van het distributiecentrum voor Decathlon werk.

Deze plezierige samenwerking heeft geresulteerd in een dienstbetrekking welke is ingegaan op 1 november jl. Ik voel me welkom en thuis in het team van HVBM Vastgoed en vervul met veel plezier en toewijding mijn rol als projectmanager.

Naast mijn werk, besteed ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Als er nog vrije tijd over blijft dan vind ik mijn ontspanning in de renovatie en het onderhoud van onze monumentale woning of het restaureren van klassieke auto’s.

Gideon Beemster
Projectmanager
g.beemster@hvbm.nl

Jeroen van Gemerden

Nadat ik met veel plezier mijn studie Bouwkunde aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch heb afgerond, ben ik op zoek gegaan naar een uitdagend vervolg, deze vond ik bij Thinking Steel International/Willemse staalconstructies, waar ik als junior projectleider mijn bijdrage heb mogen leveren aan verschillende utilitaire projecten in Midden & Zuid-Amerika. Vervolgens ben ik als junior projectleider begonnen bij Roma Isolatiesystemen, hier was is verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten zoals koel- en vrieshuizen en bakkerijen.


Hierna ben ik als projectmanager gestart bij Built to Build Vastgoed en heb ik mij voornamelijk ontwikkeld op het gebied van technisch beheer en verbouwen van bestaand vastgoed.

Vanaf juni 2019 ben ik met veel plezier in dienst bij HVBM Vastgoed als Projectmanager en ben ik verantwoordelijk voor verschillende mooie projecten.


Door mijn ervaring op de bouwlocatie en rollen vanuit het oogpunt van zowel de aannemer als de opdrachtgever, kan ik mij goed verplaatsen in de verschillende disciplines die een bouwproces heeft. Mijn drijfveer is om gezamenlijk tot een mooi en goed eindproduct te komen. Een goede relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is mijns inziens de basis van een succes.


In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om samen met mijn vriendin, familie en vrienden leuke activiteiten te doen. Lekker eten en drinken vind ik heerlijk, ik ben dan ook vaak te vinden op het terras. Verder fiets ik regelmatig met een vriendengroep op de racefiets, om uiteraard vervolgens weer op het terras te eindigen.


Jeroen van Gemerden
Projectmanager
j.van.gemerden@hvbm.nl


Yvette Adams

Ik ben opgeleid als management assistente en heb daarna zes jaar bij een Tilburgs advocatenkantoor gewerkt. Sinds september 2007 maak ik deel uit van het HVBM-team en ben ik vaak het eerste gezicht naar de buitenwereld en het directe aanspreekpunt voor de relaties en huurders.

Op marketing- en communicatie gebied heb ik me in de loop der jaren bij HVBM goed ontwikkeld en ben hier dan ook een groot gedeelte van mijn tijd mee bezig. Naast de gebruikelijke werkzaamheden (notuleren, organiseren, agenderen, archiveren, maken van presentaties etc.) ondersteun ik het team op ieder mogelijk vlak.

Persoonlijk houd ik van gezelligheid, ik geniet van mijn gezin en het samenzijn met vrienden en familie. Daarnaast sport ik graag: oa padel en bootcamp.


Yvette Adams
Management assistente
y.adams@hvbm.nl