Hollister

Courant op maat ontwikkeld gebouw, gecertificeerd conform "BREEAM Very Good standard

Team HVBM Vastgoed

U zit met de ondernemer aan tafel


- Korte lijnen, kennis van zaken

- Sterke relaties met alle betrokken partijen in het veld

- Een ondernemende geest


Dit geldt voor het team van HVBM Vastgoed.

Adriaan Molenschot

Het ondernemersbloed zit in mijn familie; ik ben een telg uit een familiebedrijf in industriële weegappartuur, waar ik ooit ben begonnen. Door het bouwen van weegbruggen kwam ik in contact met de bouwwereld en heb ik de overstap gemaakt naar Verelst Industriebouw waar ik me in eerste instantie heb bezig gehouden met planontwikkeling en verkoop van bedrijfsgebouwen, later groeiende in de functie van projectontwikkelaar bij Eurinpro (nu Goodman). Uiteindelijk wilde ik als risicodragend ondernemer verder in de vastgoedontwikkeling en zocht daarin een kapitaalkrachtige partner waar ik kennis en kunde mee kon delen. Zo is H(eerkens)V(an)B(avel)M(olenschot) ontstaan en deze samenwerking blijkt zeer complementair te zijn. Vanaf juni 2000 vormen Sjef en ik de directie van HVBM Vastgoed.

Dagelijks houd ik me bezig met de algemene zaken, acquisitie en ben het eerste aanspreekpunt voor potentiële huurders, gebruikers, overheden, makelaars, beleggers, adviseurs en aannemers die bij onze projecten betrokken zijn. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en vertrouwen staat daarbij hoog in het vaandel. Enerzijds door het waarmaken van toezeggingen en beloftes, anderzijds in het intensief onderhouden van mijn grote netwerk.

Op de golfbaan probeer ik het zakelijke met het aangename te verenigen en nodig dan ook regelmatig zakelijke relaties uit. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen en neem geregeld deel aan diverse loopevenementen waaronder de Zevenheuvelenloop, Van Dam tot Damloop en de marathon van Rotterdam. Jaarlijks lopen we met enkele relaties van HVBM de Tilburg Ten Miles.

Adriaan Molenschot
Directeur

a.molenschot@hvbm.nl

Sjef Heerkens

Na mijn studie weg- en waterbouwkunde aan de Technische Universiteit te Delft ben ik in dienst getreden bij Heerkens van Bavel, eerst als projectleider en vanaf 1978 als directeur. Ik behoor tot de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1902 door mijn grootvader is opgericht. Hij was gehuwd met grootmoeder wiens meisjesnaam Van Bavel was en zodoende is ons bedrijf aan de naam Heerkens van Bavel gekomen. Samen met mijn twee broers hebben we het bedrijf verder uitgebouwd en hebben we positie verworven als middelgrote bouwer met een uitstekende reputatie in de markt. Onder mijn directe leiding is een aantal aansprekende projecten gerealiseerd in Zuid Nederland; Pieter Vreedeplein, verpleeghuis De Hazelaar, uitbreidingen St. Elisabeth- en Twee Steden Ziekenhuis en de Amer Centrale in Geertruidenberg .

Vanaf de oprichting ben ik mededirecteur van HVBM Vastgoed. Ik voer het technisch management, de kwaliteitscontrole en -planning en ben verantwoordelijk voor de kostenbewaking. Mijn werkzaamheden bij het uitvoerend bouwbedrijf Heerkens van Bavel heb ik medio 2008 beëindigd, zodat ik al mijn aandacht partieel aan HVBM kan besteden.

Ik ben een kunstliefhebber en kan een goed glas wijn ook zeer waarderen. Naast mijn intensieve loopbaan ben ik in de gelukkige omstandigheden dat ik een deel van mijn vrije tijd in Spanje en België kan doorbrengen.

Sjef Heerkens
Directeur
j.heerkens@hvbm.nl


Marc Matijsen

Marc Matijsen

Financieel manager
m.matijsen@hvbgroep.nl


Joan van den Boomen

Met veel plezier heb ik aan de HTS Tilburg bouwkunde gestudeerd, waarna ik via Verdij, Complan en ruim 16 jaar Archicom mijn werkervaring heb opgedaan.Hierbij heb ik diverse functies vervuld, uiteenlopend van tekenaar tot en met bedrijfsleider.

Uiteindelijk merkte ik dat de rol als projectmanager mij het meeste voldoening geeft. Voor mij is project management niet alleen proces management maar zeker ook product management, het proces faciliteert hierbij maar het product is tenslotte het eindresultaat.

Als projectmanager ambieer ik het traject vanaf het Programma van Eisen tot en met de eindoplevering waarbij mijn kracht ligt in het ontwikkeltraject. Ik vind het boeiend om gedurende dit traject de participanten op een integrale wijze aan te sturen met als doel een optimaal eindproduct. Als je na realisatie samen met de huurder door het gebouw loopt en de huurder is helemaal tevreden met zijn gebouw dan geeft dat een kick, het tastbare resultaat van de inspanning van een heel team.

De kernwaarden van HVBM zoals samen ontwikkelen, kwaliteit en transparantie passen goed bij mijn karakter, bij HVBM kan ik mijn ambities waar maken!  

In mijn vrije tijd is motor rijden mijn passie, tijdens het rijden ben je helemaal vrij en is het puur genieten. Eén van de andere hobby’s is o.a. reizen, het blijft boeiend wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Joan van den Boomen

Projectmanager

j.van.den.boomen@hvbm.nl


Willem van der Meijden

Na afronding van mijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg heb ik de sprong in het diepe gewaagd en de overstap gemaakt naar de vastgoedmarkt. Na een stageperiode bij Brink Groep ben ik 2010 in dienst getreden bij DTZ Zadelhoff. Gedurende mijn loopbaan bij DTZ Zadelhoff – en later Cushman & Wakefield – heb ik vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers begeleid bij de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in de industriële en logistieke vastgoedmarkt.

Ik ben sinds 2017 werkzaam als commercieel ontwikkelingsmanager bij HVBM Vastgoed. Ik ben verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten en voor de verwerving van nieuwe (her)ontwikkellocaties. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het gebouw ben ik aanspreekpunt voor de klant en bewaak ik de voortgang van het proces.

Door mijn ervaring als vastgoedadviseur bij een internationaal makelaarskantoor hecht ik tijdens ontwikkeltrajecten veel waarde aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant.  Ik ben pragmatisch, creatief en doelgericht en streef naar langdurige relaties met klanten en huurders.

Ik ben een echte Bourgondiër en breng mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ga regelmatig golfen met vrienden en relaties, bezoek graag sportwedstrijden en vind het heerlijk om met de hond de natuur op te zoeken. Ik ben lid van Jong Onroerend Goed Brabant (JOB) en van de Ronde Tafel (RT 159) in Vught.


Willem van der Meijden MSc
Commercieel Ontwikkelingsmanager
w.van.der.meijden@hvbm.nl 


Joost Laenen

Joost Laenen

Gebouwenbeheerder
j.laenen@dennenheuvel-vastgoed.nl


Yvette Adams

Ik ben opgeleid als management assistente en heb daarna zes jaar bij een Tilburgs advocatenkantoor gewerkt. Sinds september 2007 maak ik deel uit van het HVBM-team en ben ik vaak het eerste gezicht naar de buitenwereld en het directe aanspreekpunt voor de relaties en huurders.

Op marketing- en communicatie gebied heb ik me in de loop der jaren bij HVBM goed ontwikkeld en ben hier dan ook een groot gedeelte van mijn tijd mee bezig. Naast de gebruikelijke werkzaamheden (notuleren, organiseren, agenderen, archiveren, maken van presentaties etc.) ondersteun ik het team op ieder mogelijk vlak.

Persoonlijk houd ik van gezelligheid, ik geniet van mijn gezin en het in privésfeer samenzijn met collega’s, vrienden en familie. Daarnaast sport ik graag: zwemmen, aqua float en bootcamp.


Yvette Adams
Management assistente
y.adams@hvbm.nl