HVBM Vastgoed BV

Voor meer informatie of afspraken kunt u contact met ons opnemen. 

Bezoekadres:
Ellen Pankhurststraat 1, 5032 MD Tilburg

Postadres:
Postbus 10, 5000 AA Tilburg

E-mail: info@hvbm.nl
Website: www.hvbm.nl
Tel. 013-2400 550

KvK: 53637321
BTW nr.: NL 8509.56.468.B01

Referenties

Voor Smartwares Group met merken als Princess en Tristar is logistiek belangrijk. HVBM heeft uitstekend werk geleverd met de bouw van ons nieuwe Distributie Centrum en hoofdkantoor. HVBM denkt mee in oplossingen en de samenwerking hebben we als heel professioneel en plezierig ervaren.
Erik Raphael
CEO - Smartwares Group
"Door de enorme online groei van Jumbo zochten wij een ontwikkelpartner die snel kon schakelen, met onze wensen mee kon denken en ervaring heeft met logistiek retail vastgoed. In HVBM hebben we een solide partner gevonden. In korte tijd hebben we samen een prettig traject doorlopen van schets naar gebouw”
Justin Buitenhuis
Head of Home Delivery - Jumbo Supermarkten
HVBM heeft zich bewezen als zeer flexibele en kundige partner. Enerzijds met de wisseling van het te bebouwen plot ivm een zeer korte planning en anderzijds met het volledig integreren van de built-to-suit wensen van Decathlon tijdens de bouw. Topsport!
Robin Vermeulen
Project Manager / Head of Construction - Decathlon Netherlands
"De samenwerking met HVBM is vanaf het begin af aan erg constructief geweest. Pro-actief meedenken, in de best passende oplossingen, tijdens het hele bouwproject. Het heeft ervoor gezorgd dat alle medewerkers zich helemaal thuis voelen. Build-to-suit in optima forma!"
Roland van Bussel
COO - Moonen Packaging
"HVBM Vastgoed is van grote meerwaarde geweest tijdens het ontwikkel- en bouwproces; de specifieke kennis van Joan van den Boomen en de inzet van het hele team hebben geleid tot de beste kwaliteit en uitstraling van ons nieuwe bedrijfspand”.
Fred Groot
Business Unit Manager - Eriks Kunststoffen Ede
HVBM is een uitstekende partner. Binnen één jaar een -op maat- gemaakt warehouse gebouwd voor onze klant De Bijenkorf met label ‘Breeam Outstanding’. Ik ben zeer trots op het resultaat!
Jack Heijkans
Country Executive BeNeLux - Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
Binnen 1 jaar is ons nieuwe Europese DC gerealiseerd. Dit was mogelijk door de goede en professionele samenwerking en de daadkrachtige en flexibele houding van HVBM als partner. Een fantastische prestatie.
Job Sonke
Manager EDC - Hollister Services
Een ontwikkelaar die openstaat voor de wensen van de gebruiker: flexibel en meegaand. De attitude in het voortraject, ontwerp, adhoc-beslissingen, financiële plaatje… alles klopte.
Nils Kan
Managing Director - Corning
"Bouwen aan een warme relatie, met een klant die alles koud maakt, is ook een kunst"
Udo van der Meer
CEO - Beijer Ref Benelux
"De creativiteit van HVBM, de locatie en het aspect duurzaamheid door herontwikkeling gaven de doorslag om voor HVBM Vastgoed te kiezen."
Meino Noordenbos
voormalig Algemeen Directeur - Rubix (Biesheuvel Techniek)
"Onze vraag was vrij uitzonderlijk: HVBM bleek in staat een tailor-made eindproduct op te leveren."
Frank Klessens
Directeur - Alimak Hek