Team HVBM Vastgoed

U zit met de ondernemer aan tafel


- Korte lijnen, kennis van zaken

- Sterke relaties met alle betrokken partijen in het veld

- Een ondernemende geest


Dit geldt voor het team van HVBM Vastgoed.

Adriaan Molenschot

Het ondernemersbloed zit in mijn familie; ik ben een telg uit een familiebedrijf in industriële weegappartuur, waar ik ooit ben begonnen. Door het bouwen van weegbruggen kwam ik in contact met de bouwwereld en heb ik de overstap gemaakt naar Verelst Industriebouw waar ik me in eerste instantie heb bezig gehouden met planontwikkeling en verkoop van bedrijfsgebouwen, later groeiende in de functie van projectontwikkelaar bij Eurinpro (nu Goodman). Uiteindelijk wilde ik als risicodragend ondernemer verder in de vastgoedontwikkeling en zocht daarin een kapitaalkrachtige partner waar ik kennis en kunde mee kon delen. Zo is H(eerkens)V(an)B(avel)M(olenschot) ontstaan en deze samenwerking blijkt zeer complementair te zijn. Vanaf juni 2000 vormen Sjef en ik de directie van HVBM Vastgoed.

Dagelijks houd ik me bezig met de algemene zaken, acquisitie en ben het eerste aanspreekpunt voor potentiële huurders, gebruikers, overheden, makelaars, beleggers, adviseurs en aannemers die bij onze projecten betrokken zijn. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en vertrouwen staat daarbij hoog in het vaandel. Enerzijds door het waarmaken van toezeggingen en beloftes, anderzijds in het intensief onderhouden van mijn grote netwerk.

Op de golfbaan probeer ik het zakelijke met het aangename te verenigen en nodig dan ook regelmatig zakelijke relaties uit. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen.

Adriaan Molenschot
Managing Director 

a.molenschot@hvbm.nl

Sjef Heerkens

Na mijn studie weg- en waterbouwkunde aan de Technische Universiteit te Delft ben ik in dienst getreden bij Heerkens van Bavel, eerst als projectleider en vanaf 1978 als directeur. Ik behoor tot de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1902 door mijn grootvader is opgericht. Hij was gehuwd met grootmoeder wiens meisjesnaam Van Bavel was en zodoende is ons bedrijf aan de naam Heerkens van Bavel gekomen. Samen met mijn twee broers hebben we het bedrijf verder uitgebouwd en hebben we positie verworven als middelgrote bouwer met een uitstekende reputatie in de markt. Onder mijn directe leiding is een aantal aansprekende projecten gerealiseerd in Zuid Nederland; Pieter Vreedeplein, verpleeghuis De Hazelaar, uitbreidingen St. Elisabeth- en Twee Steden Ziekenhuis en de Amer Centrale in Geertruidenberg .

Vanaf de oprichting ben ik mededirecteur van HVBM Vastgoed. Ik voer het technisch management, de kwaliteitscontrole en -planning en ben verantwoordelijk voor de kostenbewaking. Mijn werkzaamheden bij het uitvoerend bouwbedrijf Heerkens van Bavel heb ik medio 2008 beëindigd, zodat ik al mijn aandacht partieel aan HVBM kan besteden.

Ik ben een kunstliefhebber en kan een goed glas wijn ook zeer waarderen. Naast mijn intensieve loopbaan ben ik in de gelukkige omstandigheden dat ik een deel van mijn vrije tijd in Spanje en België kan doorbrengen.

Sjef Heerkens
Director
j.heerkens@hvbm.nl


Willem van der Meijden

Al op jonge leeftijd ben ik onder de indruk geraakt van grote bouwprojecten en mooie gebouwen. Daarom heb ik na mijn studie Economie aan de Universiteit van Tilburg de keuze gemaakt voor een carrière in de vastgoedmarkt. In 2010 ben ik in dienst getreden bij DTZ Zadelhoff. Gedurende mijn periode bij DTZ Zadelhoff – en later Cushman & Wakefield – heb ik vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers begeleid bij de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in de industriële en logistieke vastgoedmarkt.

Ik ben sinds 2017 werkzaam als commercieel ontwikkelingsmanager bij HVBM Vastgoed en ben verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe projecten en voor de verwerving van nieuwe (her)ontwikkellocaties. Namens HVBM Vastgoed onderhoud ik contacten met gemeenten, adviseurs, bouwpartners, huurders en investeerders. Tijdens onze ontwikkelprojecten ben ik vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het gebouw aanspreekpunt voor de klant en bewaak ik de voortgang van het proces. 

Door mijn ervaring als adviseur én als ontwikkelaar ken ik als geen ander de belangen van alle betrokken partijen in het project. Hierdoor kunnen wij maatwerk bieden en optimaal aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant voldoen. Ik ben pragmatisch, creatief en doelgericht en streef naar langdurige partnerships. 

Ik houd van het bourgondische leven en breng mijn vrije tijd graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik bezoek graag sportevenementen en vind het heerlijk om samen met de kinderen en de hond de natuur op te zoeken. 

Willem van der Meijden MSc
Commercial Director
w.van.der.meijden@hvbm.nl 

Joan van den Boomen

Met veel plezier heb ik aan de HTS Tilburg bouwkunde gestudeerd, waarna ik via Verdij, Complan en ruim 16 jaar Archicom mijn werkervaring heb opgedaan.Hierbij heb ik diverse functies vervuld, uiteenlopend van tekenaar tot en met bedrijfsleider.

Uiteindelijk merkte ik dat de rol als projectmanager mij het meeste voldoening geeft. Voor mij is project management niet alleen proces management maar zeker ook product management, het proces faciliteert hierbij maar het product is tenslotte het eindresultaat.

Als projectmanager ambieer ik het traject vanaf het Programma van Eisen tot en met de eindoplevering waarbij mijn kracht ligt in het ontwikkeltraject. Ik vind het boeiend om gedurende dit traject de participanten op een integrale wijze aan te sturen met als doel een optimaal eindproduct. Als je na realisatie samen met de huurder door het gebouw loopt en de huurder is helemaal tevreden met zijn gebouw dan geeft dat een kick, het tastbare resultaat van de inspanning van een heel team.

De kernwaarden van HVBM zoals samen ontwikkelen, kwaliteit en transparantie passen goed bij mijn karakter, bij HVBM kan ik mijn ambities waar maken!  

In mijn vrije tijd is motor rijden mijn passie, tijdens het rijden ben je helemaal vrij en is het puur genieten. Eén van de andere hobby’s is o.a. reizen, het blijft boeiend wat de wereld allemaal te bieden heeft.

Joan van den Boomen

Projectmanager

j.van.den.boomen@hvbm.nl


Gideon Beemster

Na afronding van mijn opleiding bouwkunde ben ik mijn loopbaan gestart bij Grosfeld, Bekkers, van der Velde Architecten als bouwkundig tekenaar. Later ontwikkelde ik me tot ontwerper en projectleider. Met veel plezier heb ik met een vakkundig team mogen werken aan uitdagende projecten waarbij de gebruiker centraal stond.

Daarna startte ik een eigen ontwerpstudio in kleinschalige projecten waarbij ik het ontwerp en de realisatie begeleidde. Na mijn vertrek bij Grosfeld ging ik aan de slag als commercieel projectmanager bij een aannemer. Zo zag ik kans om me op commercieel vlak te ontwikkelen en realiseerden we villa’s en bedrijfsgebouwen.

Uiteindelijk rolde ik, gedreven door mijn 2e passie voor klassieke auto’s, de automotive in. Ik zag kans om naast de ontwerpstudio een groothandel over te nemen in automaterialen en werkplaats equipement. Het samenbrengen van de twee branches in combinatie met de commerciële en technische ervaring uit de bouw creëerde een mogelijkheid om groeiende garage- en dealerbedrijven te begeleiden bij hun expansie en ontwikkeling van nieuwe bedrijfspanden.

Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam ik in aanraking met bedrijfsmatig en logistiek vastgoed door HVBM, waar ik in 2019 startte met de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum voor Decathlon. Sinds die tijd vervul ik met veel plezier en toewijding mijn rol als projectmanager voor de ontwikkeling van vele mooie projecten.

Naast mijn werk, besteed ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Als er nog vrije tijd over blijft dan vind ik mijn ontspanning in de renovatie en het onderhoud van onze monumentale woning of het restaureren van klassieke auto’s.

Gideon Beemster
Projectmanager
g.beemster@hvbm.nl

Jeroen van Gemerden

Nadat ik met veel plezier mijn studie Bouwkunde aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch heb afgerond, ben ik op zoek gegaan naar een uitdagend vervolg, deze vond ik bij Thinking Steel International/Willemse staalconstructies, waar ik als junior projectleider mijn bijdrage heb mogen leveren aan verschillende utilitaire projecten in Midden & Zuid-Amerika. Vervolgens ben ik als junior projectleider begonnen bij Roma Isolatiesystemen, hier was ik verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten zoals koel- en vrieshuizen en bakkerijen.


Hierna ben ik als projectmanager gestart bij Built to Build Vastgoed en heb ik mij voornamelijk ontwikkeld op het gebied van technisch beheer en verbouwen van bestaand vastgoed.

Vanaf 2019 ben ik met veel plezier in dienst bij HVBM Vastgoed als Projectmanager en ben ik verantwoordelijk voor verschillende mooie projecten.


Door mijn ervaring op de bouwlocatie en rollen vanuit het oogpunt van zowel de aannemer als de opdrachtgever, kan ik mij goed verplaatsen in de verschillende disciplines die een bouwproces heeft. Mijn drijfveer is om gezamenlijk tot een mooi en goed eindproduct te komen. Een goede relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is mijns inziens de basis van een succes.


In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om samen met mijn vriendin, familie en vrienden leuke activiteiten te doen. Lekker eten en drinken vind ik heerlijk, ik ben dan ook vaak te vinden op het terras. Verder fiets ik regelmatig met een vriendengroep op de racefiets, om uiteraard vervolgens weer op het terras te eindigen.


Jeroen van Gemerden
Projectmanager
j.van.gemerden@hvbm.nl


René Geurden

De afgelegde weg in mijn carrière kan gerust de weg van de geleidelijkheid genoemd worden, het begon ‘via de lange weg’ met mijn opleiding tot bouwkundige via de LTS timmeren, MTS bouwkunde en daarna afgesloten met de HTS bouwkunde. In mijn werkzame carrière begon ik in 1994 bij Archicom als bouwkundig tekenaar van tekenbord naar Autocad, van bestekschrijver/calculator naar assistent projectmanager en tenslotte projectmanager. Dit alles voornamelijk in de logistieke sector met af en toe een uitstapje naar een productieomgeving en zelfs een luxe woonhuis. Na de overname door Dura Vermeer volgde na ruim 21 jaar in 2016 een overstap binnen dezelfde branche als projectmanager naar DENC in Oisterwijk waar ik bijna 6,5 jaar aan mooie projecten heb mogen werken, totdat een verbreding van mijn functie bij HVBM Vastgoed op het pad kwam.

Zowel bij Archicom als bij DENC verrichtten we regelmatig opdrachten in een dienstverlenende, ondersteunende en adviserende rol voor logistiek vastgoed ontwikkelaars, waarbij de eerlijkheid gebied te zeggen dat ikzelf nog niet eerder met HVBM Vastgoed had gewerkt. Een nieuwe stap als projectmanager naar “de andere kant van de tafel” biedt niet alleen voor mezelf weer mooie kansen en mogelijkheden in m’n loopbaan, maar ook voor HVBM vanwege mijn jarenlange ervaring in de technische ontwikkeling en realisatie van logistiek vastgoed. Hier ligt mijn hart bij de fase vanaf opstellen technische omschrijving tot en met uitvoeringsbegeleiding en nazorg. Waarbij samenwerking, kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel staan. En dat sluit mijns inziens volledig aan bij de kernwaarden waar HVBM Vastgoed voor staat.

In mijn vrije tijd heb ik een behoorlijke tijd gevoetbald op een niveau wat verder geen naam mag hebben, tegenwoordig fitness ik af en toe, maar het liefst ga ik een aantal maal per jaar een poging doen om een balletje te slaan tijdens het golfen met vrienden. Ook daarin zou juist wat meer geleidelijkheid welkom zijn. Maar ach, je kunt niet alles hebben…

Des temeer kan ik daarom dan ook genieten van dagjes uit en vakanties met mijn partner en onze 2 kinderen. 

René Geurden
Projectmanager
r.geurden@hvbm.nl 

Paul van Noort

Voor de start van mijn dienstverband bij HVBM Vastgoed ben ik op 2 momenten al in contact gekomen met de bouw- en ontwikkelwereld en familiebedrijven:

- Ik ben opgegroeid in een familieschildersbedrijf in de Randstad, die voor veel aannemers haar diensten levert.
- Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie was het onderwerp van mijn scriptie “De Balanced Scorecard voor Bouwbedrijven”.

Na mijn studie kwam ik echter in een hele andere wereld terecht, namelijk de wereld van online boekingen en bestellingen. Ik was financieel eindverantwoordelijke van onder meer HotelSpecials.nl, Cheaptickets.nl, Fietsenwinkel.nl en Beltegoed.nl. In deze jaren heb ik met de verschillende dynamieken van snelle groei, investeerders en ambitieuze internationale plannen te maken gehad.

Hoe anders veranderde de wereld in het Covid19-tijdperk toen mij vanuit de familie Heerkens gevraagd werd om het financiële geweten te mogen worden voor onder meer de projectontwikkeling van HVBM Vastgoed. De dynamiek veranderde naar duurzame groei, lange termijn kijk van aandeelhouders en landelijke risico-spreiding. 

Vanaf juli 2020 ben ik samen met mijn team eindverantwoordelijk voor de financiële administratie van de verschillende (project-) BV’s, projectfinancieringen, projectbewakingen en cashflow.

De tijd buiten kantoor breng ik graag door met mijn gezin, het ontdekken van Brabant en het doorbrengen van vakanties en weekenden aan de Noordzeekust van België en Noordwijk.

Paul van Noort MSc RC
Finance Director
p.van.noort@hvbgroep.nl 

Yvette Adams

Ik ben opgeleid als management assistente en heb daarna zes jaar bij een Tilburgs advocatenkantoor gewerkt. Sinds 2007 maak ik deel uit van het HVBM-team en ben ik vaak het eerste gezicht naar de buitenwereld en het directe aanspreekpunt voor de relaties en huurders.

Op marketing- en communicatie gebied heb ik me in de loop der jaren bij HVBM goed ontwikkeld en ben hier dan ook een groot gedeelte van mijn tijd mee bezig. Naast de gebruikelijke werkzaamheden (notuleren, organiseren, agenderen, archiveren, maken van presentaties etc.) ondersteun ik het team op ieder mogelijk vlak.

Persoonlijk houd ik van gezelligheid, ik geniet van mijn gezin en het samenzijn met vrienden en familie. Daarnaast sport ik graag: oa padel en bootcamp.


Yvette Adams
Management assistente
y.adams@hvbm.nl