Ontwikkellocaties

Wij zijn actief in het vinden van geschikte grond met toekomstperspectief. Zo creëren we (her)ontwikkelingslocaties op de meest strategische plekken in Nederland. HVBM Vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert modern en tactisch gelegen vastgoed en locaties.

Ontwikkellocaties

DC Vianen, Vianen

In Vianen, het hart van Nederland waar de snelwegen A2, A27 elkaar kruisen en de A12 en A28 binnen enkele minuten bereikbaar zijn, ontwikkelt HVBM Vastgoed DC Vianen op het bedrijventerrein De Biezen. DC Vianen wordt een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum van ruim 40.000 m2 verdeeld over warehouse, mezzanine en kantoorruimte op een perceel van ca. 5,8 hectare.

DC Vianen is geschikt voor één gebruiker maar kan ook opgesplitst worden ten behoeve van 2 gebruikers.

Locatie: Vianen
De Limiet 25
Oppervlakte: 40.000 m2
BREEAM: Excellent
Website: https://dc-vianen.nl
Status: In ontwikkeling

DC Drachten, Tussendiepen, Drachten

Op bedrijventerrein De Haven in Drachten ontwikkelt HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum met een oppervlakte van circa 37.702 m², gelegen op een perceel van circa 5,6 hectare.

HVBM Vastgoed is gespecialiseerd in ‘built to suit’ ontwikkelingen van logistieke bedrijfsgebouwen voor eindgebruikers. Doelstelling van HVBM Vastgoed is om samen met de huurder een programma van eisen te vertalen in turn-key huuraanbieding.
Locatie: Drachten
Tussendiepen 4
Oppervlakte: 37.702 m2
BREEAM: Excellent
Website: https://dc-drachten.nl/
Status: In ontwikkeling