DC Charlotte

Nieuw te realiseren distributiecentrum in Tilburg

Ontwikkellocaties

Wij zijn actief in het vinden van geschikte grond met toekomstperspectief. Zo creëren we (her)ontwikkelingslocaties op de meest strategische plekken in Nederland. HVBM Vastgoed bezit, ontwikkelt en beheert modern en tactisch gelegen vastgoed en locaties.

Ontwikkellocaties

DC Charlotte, Tilburg

Een nieuw te realiseren distributiecentrum in Tilburg.

Op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg ontwikkelt HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum (BREEAM Excellent) met een oppervlakte van circa 45.784 m², gelegen op een perceel van circa 6,4 hectare. 

HVBM Vastgoed is gespecialiseerd in ‘built to suit’ ontwikkelingen van logistieke bedrijfsgebouwen voor eindgebruikers. Doelstelling van HVBM Vastgoed is om samen met de huurder een programma van eisen te vertalen in turn-key huuraanbieding. De getoonde impressies en de vermelde metrages dienen als voorbeeld en geven een indicatie van de mogelijkheden.
Locatie: Tilburg
Swaardvenstraat 75
Oppervlakte: Totaal metrage van 45.784 m² 

Warehouse: circa 39.076 m² 
Mezzanine: circa 4.948 m²
Kantoorruimte: circa 1.763 m²
Website: https://dc-charlotte.nl/
Status: In ontwikkeling

DC Dinteloord, Nieuw Prinsenland, Dinteloord

Op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland in Dinteloord biedt HVBM Vastgoed in samenwerking met Wouda Invest de mogelijkheid tot de ontwikkeling van een hoogwaardig logistiek gebouw of  productiefaciliteit geschikt voor Agro&Food gerelateerde bedrijven en value add logistics.

Het totale perceel omvat circa 9 hectare waarop één of meerdere ontwikkelingen gerealiseerd kunnen worden vanaf circa 10.000 m² tot circa 50.000 m².
Locatie: Dinteloord
Rondom
Oppervlakte: Bedrijfsruimte vanaf ca. 10.000 m2 tot ca. 50.000 m2
Website: http://dc-dinteloord.nl/
Status: In ontwikkeling