Ingram Micro - De Bijenkorf 


Over ons

HVBM Vastgoed is een zelfstandige vastgoedontwikkelaar, gespecialiseerd in “built to suit” ontwikkeling van logistiek- en bedrijfsmatig vastgoed en hoogwaardige kantoorgebouwen. Met gepaste trots behoren wij tot de Top 15 ontwikkelaars van commercieel vastgoed in Nederland.

In de loop der jaren hebben wij een trackrecord opgebouwd in de ontwikkeling van logistieke gebouwen voor toonaangevende gebruikers die actief zijn in e-commerce en stadsdistributie. Door de inzet van eigen grondposities zijn we in staat om snel te reageren op vragen uit de markt. HVBM Vastgoed is voortdurend op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen. 

We ontwikkelen vastgoed met een lange termijn horizon. Om deze visie kracht bij te zetten voegen wij onze projecten vaak toe aan onze eigen beleggingsportefeuille. Huurders en gebruikers profiteren daarmee van een duurzame relatie met één partner voor haar huisvestingsvraagstuk. In het streven naar kwaliteit en duurzaamheid kijken we bovendien niet alleen naar functionaliteit en architectuur, maar ook naar innovatieve oplossingen als het gaat om onderhoud en exploitatie.

Korte lijnen, brede kennis van zaken,
Sterke relaties met alle betrokken partijen,
Streven naar kwaliteit en duurzaamheid,
De mentaliteit van een krachtig familiebedrijf,
Een ondernemende geest.