Ingram Micro - De Bijenkorf 


Nuchtere strategen die dromen realiseren

Wat ondernemers verbindt? De drive om te groeien. En groeien begint met lef. Lef is de voorwaarde om grootse doelen te behalen. Zodra de groeipotentie aandacht krijgt breekt er een interessante fase aan. Vanaf nu draait alles om strategische keuzes want enkel op lef gaat een project niet slagen. Essentieel hierbij is: vertrouwen. Zeker weten dat zaken goed geregeld zijn. Zodat groei gerealiseerd kan worden op korte én op lange termijn.

Wij zijn professionals met een creatieve mind.

Met meer dan 100 jaar ondernemerservaring in bouw en vastgoed kent HVBM Vastgoed de route naar succes. Wij zien de kansen, spreken de taal en hebben de middelen en slagkracht om ambities te realiseren. Simpel gezegd: wij weten het, wij kunnen het en wij doen het. Degelijk? Dat zijn we. Maar allesbehalve ouderwets. Met de mentaliteit van een startup staan wij met beide benen op de grond naast onze opdrachtgevers. Dát is de reden waarom ondernemers voor HVBM Vastgoed kiezen. Wij zijn mensen van ons woord. Wij weten waar we het over hebben en we maken het waar.

Doortastend. Sterk. En 100% betrouwbaar.

Referenties

Voor Smartwares Group met merken als Princess en Tristar is logistiek belangrijk. HVBM heeft uitstekend werk geleverd met de bouw van ons nieuwe Distributie Centrum en hoofdkantoor. HVBM denkt mee in oplossingen en de samenwerking hebben we als heel professioneel en plezierig ervaren.
Erik Raphael
CEO - Smartwares Group
"Door de enorme online groei van Jumbo zochten wij een ontwikkelpartner die snel kon schakelen, met onze wensen mee kon denken en ervaring heeft met logistiek retail vastgoed. In HVBM hebben we een solide partner gevonden. In korte tijd hebben we samen een prettig traject doorlopen van schets naar gebouw”
Justin Buitenhuis
Head of Home Delivery - Jumbo Supermarkten
HVBM heeft zich bewezen als zeer flexibele en kundige partner. Enerzijds met de wisseling van het te bebouwen plot ivm een zeer korte planning en anderzijds met het volledig integreren van de built-to-suit wensen van Decathlon tijdens de bouw. Topsport!
Robin Vermeulen
Project Manager / Head of Construction - Decathlon Netherlands
"De samenwerking met HVBM is vanaf het begin af aan erg constructief geweest. Pro-actief meedenken, in de best passende oplossingen, tijdens het hele bouwproject. Het heeft ervoor gezorgd dat alle medewerkers zich helemaal thuis voelen. Build-to-suit in optima forma!"
Roland van Bussel
COO - Moonen Packaging
"HVBM Vastgoed is van grote meerwaarde geweest tijdens het ontwikkel- en bouwproces; de specifieke kennis van Joan van den Boomen en de inzet van het hele team hebben geleid tot de beste kwaliteit en uitstraling van ons nieuwe bedrijfspand”.
Fred Groot
Business Unit Manager - Eriks Kunststoffen Ede
HVBM is een uitstekende partner. Binnen één jaar een -op maat- gemaakt warehouse gebouwd voor onze klant De Bijenkorf met label ‘Breeam Outstanding’. Ik ben zeer trots op het resultaat!
Jack Heijkans
Country Executive BeNeLux - Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
Binnen 1 jaar is ons nieuwe Europese DC gerealiseerd. Dit was mogelijk door de goede en professionele samenwerking en de daadkrachtige en flexibele houding van HVBM als partner. Een fantastische prestatie.
Job Sonke
Manager EDC - Hollister Services
Een ontwikkelaar die openstaat voor de wensen van de gebruiker: flexibel en meegaand. De attitude in het voortraject, ontwerp, adhoc-beslissingen, financiële plaatje… alles klopte.
Nils Kan
Managing Director - Corning
"Bouwen aan een warme relatie, met een klant die alles koud maakt, is ook een kunst"
Udo van der Meer
CEO - Beijer Ref Benelux
"De creativiteit van HVBM, de locatie en het aspect duurzaamheid door herontwikkeling gaven de doorslag om voor HVBM Vastgoed te kiezen."
Meino Noordenbos
voormalig Algemeen Directeur - Rubix (Biesheuvel Techniek)
"Onze vraag was vrij uitzonderlijk: HVBM bleek in staat een tailor-made eindproduct op te leveren."
Frank Klessens
Directeur - Alimak Hek

Van scratch tot sleutel in één jaarBuild-to-suit is onze succesformule waarbij we samen met de nieuwe gebruiker een gebouw op maat ontwikkelen terwijl we voor de realisatie direct schakelen met vaste bouwpartners. Slagvaardig noemen wij dat.