Ingram Micro - De Bijenkorf 


Over ons

HVBM Vastgoed is een zelfstandige vastgoedontwikkelaar, gespecialiseerd in “built to suit” ontwikkeling van logistiek- en bedrijfsmatig vastgoed en hoogwaardige kantoorgebouwen. Met gepaste trots behoren wij tot de Top 15 ontwikkelaars van commercieel vastgoed in Nederland.

In de loop der jaren hebben wij een trackrecord opgebouwd in de ontwikkeling van logistieke gebouwen voor toonaangevende gebruikers die actief zijn in e-commerce en stadsdistributie. Door de inzet van eigen grondposities zijn we in staat om snel te reageren op vragen uit de markt. HVBM Vastgoed is voortdurend op zoek naar (her)ontwikkelingslocaties om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen. 

We ontwikkelen vastgoed met een lange termijn horizon. Om deze visie kracht bij te zetten voegen wij onze projecten vaak toe aan onze eigen beleggingsportefeuille. Huurders en gebruikers profiteren daarmee van een duurzame relatie met één partner voor haar huisvestingsvraagstuk. In het streven naar kwaliteit en duurzaamheid kijken we bovendien niet alleen naar functionaliteit en architectuur, maar ook naar innovatieve oplossingen als het gaat om onderhoud en exploitatie.

Korte lijnen, brede kennis van zaken,
Sterke relaties met alle betrokken partijen,
Streven naar kwaliteit en duurzaamheid,
De mentaliteit van een krachtig familiebedrijf,
Een ondernemende geest.

Referenties

HVBM heeft zich bewezen als zeer flexibele en kundige partner. Enerzijds met de wisseling van het te bebouwen plot ivm een zeer korte planning en anderzijds met het volledig integreren van de built-to-suit wensen van Decathlon tijdens de bouw. Topsport!
Robin Vermeulen
Project Manager / Head of Construction - Decathlon Netherlands
"De samenwerking met HVBM is vanaf het begin af aan erg constructief geweest. Pro-actief meedenken, in de best passende oplossingen, tijdens het hele bouwproject. Het heeft ervoor gezorgd dat alle medewerkers zich helemaal thuis voelen. Build-to-suit in optima forma!"
Roland van Bussel
COO - Moonen Packaging
"HVBM Vastgoed is van grote meerwaarde geweest tijdens het ontwikkel- en bouwproces; de specifieke kennis van Joan van den Boomen en de inzet van het hele team hebben geleid tot de beste kwaliteit en uitstraling van ons nieuwe bedrijfspand”.
Fred Groot
Business Unit Manager - Eriks Kunststoffen Ede
HVBM is een uitstekende partner. Binnen één jaar een -op maat- gemaakt warehouse gebouwd voor onze klant De Bijenkorf met label ‘Breeam Outstanding’. Ik ben zeer trots op het resultaat!
Jack Heijkans
Country Executive BeNeLux - Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services
Binnen 1 jaar is ons nieuwe Europese DC gerealiseerd. Dit was mogelijk door de goede en professionele samenwerking en de daadkrachtige en flexibele houding van HVBM als partner. Een fantastische prestatie.
Job Sonke
Manager EDC - Hollister Services
Een ontwikkelaar die openstaat voor de wensen van de gebruiker: flexibel en meegaand. De attitude in het voortraject, ontwerp, adhoc-beslissingen, financiële plaatje… alles klopte.
Nils Kan
Managing Director - Corning
"Bouwen aan een warme relatie, met een klant die alles koud maakt, is ook een kunst"
Udo van der Meer
CEO - Beijer Ref Benelux
"De creativiteit van HVBM, de locatie en het aspect duurzaamheid door herontwikkeling gaven de doorslag om voor HVBM Vastgoed te kiezen."
Meino Noordenbos
voormalig Algemeen Directeur - Rubix (Biesheuvel Techniek)
"Onze vraag was vrij uitzonderlijk: HVBM bleek in staat een tailor-made eindproduct op te leveren."
Frank Klessens
Directeur - Alimak Hek
"Het pand overtreft alle verwachtingen ruimschoots. Dit gebouw is niet alleen functioneel maar ook nog eens mooi."
Ward Termeer
CEO - Sacha Shoes
“A design that we all fell in love with” een gebouw dat meer betekent dan alleen een DC”
Martin Zegers
voormalig Managing Director - Forever direct