Wij zijn verhuisd naar EnTrada!

Met ingang van 15 maart zijn ook de bovenste twee verdiepingen (511 m2) van het EnTrada kantoorgebouw gevuld. HVBM Vastgoed neemt samen met gebouweigenaar Dennenheuvel Vastgoed hun intrek in het door HVBM ontwikkelde gebouw. We verruilen het kantoor aan de Prof. Cobbenhagenlaan na ruim 15 jaar voor deze prachtige zichtlocatie aan de A58. Goed bereikbaar, met ruime parkeerfaciliteit en met uitzicht op Tilburg, midden Brabant en de corebusiness industriële en logistieke bedrijvigheid. 

EnTrada is een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw en was destijds het eerste kantoorgebouw in de regio dat in het bezit werd gesteld van een energielabel A. Het klimaat in het gebouw blijft aangenaam door middel van een hoogwaardig klimaatsysteem. Voor de energiezuinigheid wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig warmte- en koudeopslagsysteem.

De beide verdiepingen zijn functioneel ingericht met flexibele werkplekken en veel representatieve ruimten voor zowel fysieke als digitale ontmoetingen. Aerde Borgert Architecten en aarts & co interieur en advies hebben het volledige ontwerp en inrichting naar onze gevraagde standaarden weten te verrassen en realiseren!

EnTrada is nu nagenoeg volledig verhuurd. De enige nog beschikbare 3e verdieping kent een vloeroppervlakte van 569 m2.