Smartwares

Start bouw Beijer Ref Support Center

De bouw is begonnen!


Wethouder van Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken van de gemeente Oirschot, Piet Machielsen verricht 2 februari de "eerste handeling", symbolisch voor start bouw!


Op bedrijventerrein Westfields in Oirschot ontwikkelt HVBM Vastgoed een pand waarin het Beijer Ref Support Center gevestigd zal worden. Hierin zullen vier dochterbedrijven hun logistieke en overige backoffice activiteiten onderbrengen. Daarnaast zal ECR-Nederland BV haar vertrouwde locatie in Nuenen verlaten en met haar ervaring de basis leggen voor de nieuwe SCM Ref assemblage faciliteit.


Afgelopen periode is door HVBM in een bijzonder prettige samenwerking met ECR het pand als Build to Suit ontwikkeld. In de nieuwbouw zal voor het klimaat gebruik worden gemaakt van het zogenaamde Triple Aqua systeem, ontwikkeld door Uniechemie (één van de dochterbedrijven).


Het nieuw te bouwen huurpand zal 9.450m2 logistieke ruimte bevatten en 2.885m2 aan kantoorruimte.  Het object is geheel op maat ontwikkeld en wordt 1 december 2017 opgeleverd. Beijer Ref en ECR-Nederland huren voor een lange termijn.


Adriaan Molenschot, directeur HVBM Vastgoed: “Wij zijn blij met deze uitstekende huurder in een Build to Suit gebouw op een superlocatie tussen Eindhoven Airport en de A58!”