Eriks, Ede

Nieuwbouw voor Eriks Kunststoffen op bedrijventerrein BT A12 in Ede

Eriks heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed voor een nieuw te realiseren bedrijfsruimte op bedrijventerrein BT A12 in Ede.  

De ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling (BREEAM Very Good) betreft circa 8.813 m² bedrijfsruimte, circa 1.178 m² mezzanine en circa 1.620 m² kantoorruimte op een kavel ter grootte van ruim 19.000 m². De kavelgrootte en het ontwerp bieden Eriks en HVBM de mogelijkheid om het gebouw in de toekomst uit te breiden. ERIKS creëert met de nieuwbouw mogelijkheden voor de divisie Kunststoffen tot verdere groei met dit state of the art gebouw.

Bedrijventerrein BT A12 in Ede is een modern, duurzaam bedrijventerrein op een centrale locatie in Nederland met een directe aansluiting op de A12 en de A30. Het nieuwe gebouw voor ERIKS wordt door HVBM gerealiseerd op het laatst beschikbare, grote kavel wat op BT A12 is uitgegeven door Gemeente Ede. 

Met meer dan 350 vestigingen, 7.500 werknemers en activiteiten in 18 landen biedt Eriks, één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld, innovatieve en kostenbesparende oplossingen. 

Het object zal medio 2020 door HVBM Vastgoed aan Eriks worden opgeleverd.

Eriks wordt gedurende het gehele huisvestingstraject geadviseerd door Groenewout.