DC De Kroon

Nieuw te realiseren distributiecentrum in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven

Op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg ontwikkelt HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam ‘all electric’ distributiecentrum met een totale oppervlakte van circa 31.420 m², gelegen op een perceel van circa 4,4 hectare.

Bedrijventerrein Kraaiven kenmerkt zich, buiten de ruime opzet, door de brede wegen en het vele omgevingsgroen. Het is een gemengd bedrijventerrein, met een brede diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Onder andere Ingram Micro, Dobologic, Panalpina en Rhenus zijn op dit bedrijventerrein gevestigd.

HVBM Vastgoed is gespecialiseerd in ‘built to suit’ ontwikkelingen van logistieke bedrijfsgebouwen voor eindgebruikers. Doelstelling van HVBM Vastgoed is om samen met de huurder een programma van eisen te vertalen in turn-key huuraanbieding. De getoonde impressies en de vermelde metrages dienen als voorbeeld en geven een indicatie van de mogelijkheden.

Het gebouw wordt ontwikkeld op basis van BREEAM-NL Nieuwbouw ‘Very Good’ ambitie. Een hogere duurzaamheidsambitie is bespreekbaar. Het gebouw wordt constructief voorbereid voor plaatsing van zonnepanelen op het dak.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.