Smartwares

Jeroen van Gemerden versterkt het team van HVBM Vastgoed

Recent is Jeroen van Gemerden bij HVBM Vastgoed in dienst getreden als projectmanager. Gezien de groei van HVBM Vastgoed en de grote hoeveelheid werk alsmede om de relaties nog beter te kunnen bedienen een welkome aanvulling voor het HVBM team.

Jeroen is na zijn studie Bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch bij Thinking Steel International/Willemse staalconstructies begonnen, waar hij als junior projectleider zijn bijdrage heeft mogen leveren aan verschillende utilitaire projecten in Midden & Zuid-Amerika.

Na vervolgens als junior projectleider bij Roma Isolatiesystemen gewerkt te hebben, is hij als projectmanager vastgoed gestart bij Built to Build Vastgoed en heeft zich daar voornamelijk ontwikkeld op het gebied van technisch beheer en verbouwen van bestaand vastgoed.

Vanaf juni 2019 is hij in dienst bij HVBM Vastgoed als Projectmanager en verantwoordelijk voor verschillende projecten. Zijn drijfveer is om gezamenlijk tot een mooi en goed eindproduct te komen. Een goede relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is zijns inziens de basis van een succes.