Smartwares

Het nieuwe distributiecentrum van Hollister Services op Borchwerf II operationeel

Het nieuwe DC voor Hollister in Oud Gastel is recent opgeleverd, waarna Hollister het volledig heeft ingericht en in gebruik heeft genomen.

Hollister is een onafhankelijk Amerikaans bedrijf dat medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt, en eigendom is van de werknemers. Hollister is al meer dan 95 jaar leverancier van medische hulpmiddelen en services aan zowel professionele zorgverleners als patiënten — en maakt een verschil in het leven van mensen over de gehele wereld. Haar voortdurende succes in Europa maakte uitbreiding van de productie- en magazijncapaciteit in Europa noodzakelijk.

DC Halderberge VOF (een samenwerkingsverband tussen HVBM Vastgoed B.V. en Wouda Invest B.V.) realiseerde voor Hollister ruim 30.000 m2 magazijn, 3.560 m2 mezzanine en 1.080 m2 kantoorruimte.

Adriaan Molenschot, directeur HVBM Vastgoed: “We hebben hard gewerkt om deze grootschalige Build to Suit ontwikkeling binnen 1 jaar te ontwikkelen en realiseren!”

Het nieuw te bouwen warehouse kent een uitbreidingsmogelijkheid van 10.951 m² logistieke ruimte, 1.205 m²  mezzanine en 127 m² kantoorruimte welke gelijktijdig is gerealiseerd en opgeleverd. Zo is rekening gehouden met de groeiambities op termijn van Hollister. Deze hoogwaardige logistieke ruimte is per direct beschikbaar voor verhuur aan een derde partij.