Smartwares

HVBM Vastgoed verhuurt ruim 6.500 m2 aan Janssen in Venlo

Vanaf 1 augustus 2016 huurt Service Logistics, gelieerd aan Janssen Distribution Services, 5.928,5 m2 magazijnruimte, 512,5 m2 mezzanineruimte en 228,5 m2 kantoor aan de Columbusweg in Venlo van HVBM Vastgoed.

Janssen Distribution Services heeft al meer dan 135 jaar ervaring in de logistiek en biedt als logistieke partner diverse kwalitatieve transport oplossingen.

Wegens uitbreiding van haar logistieke activiteiten was Janssen op zoek naar meer magazijnruimte in Venlo, waar de roots en de huidige vestiging van het bedrijf al jaren liggen.

De magazijnruimte onderdeel uitmakend van het onlangs door HVBM Vastgoed ontwikkelde distributiecentrum voor Biesheuvel Techniek, sluit precies op de behoefte van Janssen aan en voldoet aan alle eisen van deze logistieke dienstverlener.

Bij het recent aan Biesheuvel Techniek opgeleverde distributie-, sales- en services centrum is rekening gehouden met de groeiambities van Biesheuvel Techniek en direct een uitbreidingsmogelijkheid gerealiseerd. In de tussenliggende periode is deze hoogwaardige magazijnruimte verhuurd aan Janssen.