DC Charlotte, Tilburg

HVBM Vastgoed ontwikkelt voor Fri-Jado nieuwe huisvesting op Borchwerf

Fri-Jado B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed B.V. voor een nieuwe ontwikkeling op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal.  De huurovereenkomst betreft 15.186 m² logistieke ruimte met productie- en assemblageruimte, 558 m²  mezzanine en 2.090 m² kantoor/showroom. Het courante object wordt op maat ontwikkeld en begin 2019 opgeleverd.

Fri-Jado verrijkt sinds 1937 food retail omgevingen met de ultieme versbeleving. Het Nederlandse bedrijf produceert professionele grillapparatuur en food counters voor het presenteren van warme en gekoelde levensmiddelen.

De producten van Fri-Jado worden in meer dan 70 landen geleverd aan de supermarkt-, horeca- en cateringbranche. Ongeveer 150 medewerkers gaan de apparatuur in Roosendaal ontwikkelen en produceren. Het bedrijf heeft daarnaast eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De bouw is gestart en HVBM Vastgoed is momenteel druk doende met het inrichtingspakket, uiteraard in nauwe samenwerking met Fri-Jado en het bouwteam. Een intensief proces zal uiteindelijk resulteren in een mooi doordacht plan dat voldoet aan strenge beeldkwaliteitseisen gerealiseerd op de logistieke hotspot Borchwerf.  Cushman & Wakefield treedt als adviseur van Fri-Jado op.