HVBM Vastgoed levert bijdrage aan snelle online groei Jumbo

Op maandag 21 juni opende Jumbo Supermarkten een nieuwe thuisbezorglocatie op Bedrijvenpark A1 in Deventer. Dit betreft de eerste van een zestal nieuwbouwthuisbezorg hubs die HVBM Vastgoed voor Jumbo ontwikkelt.

Om het groeiende aantal online bestellingen snel en efficiënt bij haar klanten te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland thuisbezorg hubs waarmee de online bezorgcapaciteit fors wordt verhoogd. Hiermee zorgt Jumbo voor een nog sterker omnichannel aanbod voor haar klanten.
 
HVBM Vastgoed heeft samen met Jumbo, Dedato Architecten en Cushman & Wakefield voor Jumbo een City Hub concept ontwikkeld. De City Hubs worden door Jumbo langjarig gehuurd en zijn gelegen op centraal gelegen bedrijfslocaties, zoals ook in Deventer. Vanaf juni zal door HVBM Vastgoed elke maand een nieuwe thuisbezorglocatie volgens het City Hub concept aan Jumbo worden opgeleverd. 

Adriaan Molenschot, Managing Director van HVBM Vastgoed: “Wij zijn erg trots op onze samenwerking met Jumbo en de bijdrage die we kunnen leveren aan de online groei van Jumbo. Hiermee richten wij ons op een nieuw type logistiek vastgoed en bevestigen wij onze aanpak als ‘built to suit’ ontwikkelaar voor succesvolle online retailers zoals Jumbo, De Bijenkorf, Decathlon en Coolblue”.

Justin Buitenhuis, Manager Jumbo Online: “Door de enorme online groei van Jumbo zochten wij een ontwikkelpartner die snel kon schakelen, met onze wensen mee kon denken en ervaring heeft met logistiek retail vastgoed. In HVBM hebben we een solide partner gevonden. In korte tijd hebben we samen een prettig traject doorlopen van schets naar gebouw. In Deventer staat nu de eerste van zeker zes nieuwbouw hubs, die ons gaan helpen de boodschappen nog leuker en efficiënter bij de klant te bezorgen.”