Gideon Beemster versterkt het team van HVBM Vastgoed

Sinds januari 2019 werkt Gideon Beemster binnen het HVBM Vastgoed team aan de ontwikkeling van het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon in Tilburg.  Deze plezierige samenwerking heeft geresulteerd in een dienstbetrekking welke is ingegaan op 1 november jl. Gideon voelt zich thuis in het team van HVBM Vastgoed en vervult met veel plezier en toewijding zijn rol als projectmanager. Gezien de grote hoeveelheid werk een zeer welkome aanvulling voor het HVBM team.

Na afronding van zijn opleiding bouwkunde is Gideon zijn loopbaan gestart bij Grosfeld, Bekkers, van der Velde Architecten als bouwkundig tekenaar. Later ontwikkelde hij zich tot ontwerper en projectleider. Met veel plezier heeft hij  met een vakkundig team mogen werken aan uitdagende projecten waarbij de gebruiker centraal stond.

Daarna startte Gideon een eigen ontwerpstudio in kleinschalige projecten waarbij hij het ontwerp en de realisatie begeleidde. Na zijn vertrek bij Grosfeld ging hij aan de slag als commercieel projectmanager bij een aannemer, ontwikkelde hij zich op commercieel vlak en realiseerde villa’s en bedrijfsgebouwen.

Uiteindelijk rolde hij gedreven door zijn 2e passie voor klassieke auto’s, de automotive in. Naast zijn ontwerpstudio nam Gideon een groothandel over in automaterialen en werkplaats equipement.

Na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam Gideon in aanraking met bedrijfsmatig en logistiek vastgoed door HVBM.