Smartwares

DC Halderberge VOF verhuurt DC aan CEVA Logistics

CEVA Logistics heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met DC Halderberge V.O.F. (ontwikkelcombinatie HVBM Vastgoed/Wouda Invest) voor het distributiecentrum gelegen aan Het Appeltje 1 te Oud Gastel, ingaande op 1 januari 2019.

Op het logistieke bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel is door HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam logistiek distributiecentrum ontwikkeld. Het gebouw is BREEAM Very Good gecertificeerd.

Bedrijvenpark Borchwerf II ligt direct aan de A17 en A58 en heeft een directe aansluiting op internationale transportstromen via de mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.  

De huurovereenkomst met CEVA betreft ca. 10.980 m2 warehouse, ca. 1.205 m2 mezzanine en ca. 127 m2 kantoorruimte. Met het sluiten van deze huurovereenkomst met CEVA Logistics is het volledige distributiecentrum, welke in totaal ruim 45.000 m2 warehouse omvat, voor een langere periode verhuurd.  

CEVA Logistics is één van 's werelds toonaangevende spelers in de Supply Chain sectorlogistieke dienstverlening en ontwerpt en exploiteert toonaangevende Supply Chain oplossingen voor grote en middelgrote organisaties.  Het geïntegreerde netwerk in Freight Management en Contract Logistics omvat meer dan 160 landen. Ongeveer 56.000 werknemers zijn toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen in een groot aantal sectoren waar CEVA haar operationele expertise inzet om de best mogelijke diensten te leveren

CBRE trad in deze transactie op als adviseur van HVBM Vastgoed.