Hollister, Roosendaal

Bonheur kan er geen genoeg van krijgen! Ook dit najaar weer diverse arrangementen in EnTrada

Wij kunnen er niet genoeg van krijgen!  In de afgelopen periode hebben verschillende bedrijven reeds kennis gemaakt met EnTrada, de landmark aan de A58.  De belangstelling is nog steeds enorm en daarom biedt Bonheur u ook dit najaar de mogelijkheid  gebruik te maken van de inspirerende ruimtes met adembenemend uitzicht op 70m hoogte over Midden-Brabant.

Al verschillende bedrijven zijn u voor geweest en hebben hun medewerkers of relaties in EnTrada ontvangen en dat was een onvergetelijke belevenis. Voor Tilburgers, maar ook voor niet-Tilburgers! EnTrada leent zich uitstekend voor uw feestelijke bijeenkomsten, presentaties, medewerkersborrels, lunches, diners en eindejaars/kerstborrels.

Zoekt ueen bijzondere locatie met trendy en stijlvol interieur, verrukkelijke culinaire invulling, goede parkeerfaciliteiten, maar ook met een adembenemend en spraakmakend uitzicht over de skyline van Midden-Brabant? Dan moet u zeker de mogelijkheden van EnTrada bekijken.

Neem contact op met Naud van de Wijngaart van Bonheur om de mogelijkheden te bespreken: 013-5499600 of naud.vandewijngaart@bonheurhorecagroep.nl