Hollister, Roosendaal

Alimak Hek verhuist naar Bedrijventerrein Kraaiven te Tilburg!

Alimak Hek heeft al meer dan 60 jaar de oplossing voor iedere klant op het gebied van verticaal transport van mensen en materiaal. Via een uitgebreid netwerk van dochterondernemingen zijn zij wereldwijd actief met ca. 900 werknemers. “En met meer dan 30.000 bouwliften, industriële liften en hefsteigers in gebruik zijn wij overal aanwezig waar verticaal transport of werken op hoogte nodig is!”, aldus Frank Klessens, Executive Vice President, Product Management.

De oude locatie in Middelbeers voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Vandaar de overstap van hun huidige onderkomen naar een gloednieuw te ontwikkelen pand aan de Swaardvenstraat op Bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg! Op een kavel van 9.100 m2 verrijst een prachtig pand met 450 m2 kantoor en 1.350 m2 bedrijfsruimte. Volgens Adriaan Molenschot, Directeur HVBM Vastgoed: “Ook voor Tilburg qua werkgelegenheid een opsteker, want in de nieuwe vestiging zullen 40 personen werkzaam zijn.”

Alimak Hek gaat voor hun nieuwe onderkomen een langjarige huurovereenkomst aan waarin DTZ Zadelhoff heeft bemiddeld. HVBM Vastgoed draagt zorg voor de ontwikkeling van het nieuwe pand. De bouw is in de vakkundige handen van Alphons Coolen Bouw uit Tilburg en hiermee wordt op korte termijn gestart.