TYC

Logistiek centrum (distributiecentrum ten behoeve van auto-onderdelen) en hoofdkantoor TYC Europe, ontwikkeld in 2004.
>

    Real Estate
        Development

Wie is HVBM Vastgoed?

Zelfstandige positie binnen de HvB Bouwgroep

HVBM Vastgoed is ontwikkelaar van bedrijfsgebouwen, kantoren, concepten en gebieden. We maken onderdeel uit van de Heerkens van Bavel Groep. Met een jaarlijkse omzet van 70 miljoen euro en een personeelsbestand van 130 mensen heeft de Heerkens van Bavel Groep een sterke reputatie als degelijke, betrouwbare en kapitaalkrachtige organisatie.

Binnen de Heerkens van Bavel Groep opereert HVBM Vastgoed zelfstandig, dit betekent concreet dat zij voor elk project de vrijheid heeft om de beste partners te selecteren.

Waarde creëren

HVBM Vastgoed ontwikkelt vastgoed met een beleggingshorizon. Ieder gebouw of gebied dat we ontwikkelen moet waarde creëren op de lange termijn. Om deze visie kracht bij te zetten houdt HVBM Vastgoed steeds vaker ontwikkelingsprojecten in eigen portefeuille. Huurders en gebruikers profiteren zodoende van een duurzame relatie met eenzelfde partij gedurende de hele looptijd.

In ons streven naar kwaliteit en duurzaamheid kijken we overigens niet alleen naar vormgeving en bouw, maar ook naar innovatieve oplossingen als het gaat om onderhoud en exploitatie.

Korte lijnen, brede kennis van zaken,
Sterke relaties met alle betrokken partijen in het veld,
Streven naar kwaliteit en duurzaamheid,
Werken met eigen kracht en middelen,
Een ondernemende geest.