Cruquius Kwartier

Een ontwikkeling van loftkantoren bestaande uit vier individuele gebouwen.

Wie is HVBM Vastgoed?

Zelfstandige positie binnen de Heerkens van Bavel Groep

HVBM Vastgoed is ontwikkelaar van bedrijfsgebouwen, kantoren, concepten en gebieden. HVBM maakt onderdeel uit van de Heerkens van Bavel Groep. Met een jaarlijkse omzet van 70 miljoen euro en een personeelsbestand van 130 mensen heeft de Heerkens van Bavel Groep een sterke reputatie als degelijke, betrouwbare en kapitaalkrachtige organisatie.

Binnen de Heerkens van Bavel Groep opereert HVBM Vastgoed zelfstandig, dit betekent concreet dat zij voor elk project de vrijheid heeft om de beste partners te selecteren.

Waarde creëren

HVBM Vastgoed ontwikkelt vastgoed met een beleggingshorizon. Ieder gebouw of gebied dat we ontwikkelen moet waarde creëren op de lange termijn. Om deze visie kracht bij te zetten houdt HVBM Vastgoed steeds vaker ontwikkelingsprojecten in eigen portefeuille. Huurders en gebruikers profiteren zodoende van een duurzame relatie met eenzelfde partij gedurende de hele looptijd.

In het streven naar kwaliteit en duurzaamheid kijkt HVBM overigens niet alleen naar vormgeving en bouw, maar ook naar innovatieve oplossingen als het gaat om onderhoud en exploitatie.

Korte lijnen, brede kennis van zaken,
Sterke relaties met alle betrokken partijen in het veld,
Streven naar kwaliteit en duurzaamheid,
Werken met eigen kracht en middelen,
Een ondernemende geest.

Contact

Ontdek de kracht van het HVBM team

HVBM Vastgoed is ontwikkelaar van bedrijfsgebouwen, kantoren, concepten en gebieden. We maken onderdeel uit van de Heerkens van Bavel Groep.

Binnen de Heerkens van Bavel Groep opereert HVBM Vastgoed zelfstandig, dit betekent concreet dat zij voor elk project de vrijheid heeft om de beste partners te selecteren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Direct contact : +31 13 466 69 69

Referenties

"Onze vraag was vrij uitzonderlijk: HVBM bleek in staat een tailor-made eindproduct op te leveren."
Frank Klessens
Directeur - Alimak Hek
"Het pand overtreft alle verwachtingen ruimschoots. Dit gebouw is niet alleen functioneel maar ook nog eens mooi."
Ward Termeer
CEO - Sacha Shoes
“A design that we all fell in love with” een gebouw dat meer betekent dan alleen een DC”
Martin Zegers
Managing Director - Forever direct
"De creativiteit van HVBM, de locatie en het aspect duurzaamheid door herontwikkeling gaven de doorslag om voor HVBM Vastgoed te kiezen."
Meino Noordenbos
Algemeen Directeur - Biesheuvel Techniek
"De samenwerking met HVBM is uitstekend en heeft al tot verschillende mooie resultaten geleid."
Marc Heuvelmans
Partner - Bogaerts & Groenen
Een ontwikkelaar die openstaat voor de wensen van de gebruiker: flexibel en meegaand. De attitude in het voortraject, ontwerp, adhoc-beslissingen, financiële plaatje… alles klopte.
Nils Kan
Managing Director - Corning

Wil je HVBM beter leter kennen?

Wij zijn ontwikkelaar, investeerder, bouwer, belegger en beheerder van commercieel vastgoed en zijn gespecialiseerd in Build to Suit trajecten waarin we samen met de gebruiker optrekken.

We maken onderdeel uit van een familiebedrijf met een sterke balanspositie waardoor we snel en daadkrachtig kunnen schakelen.

Alle disciplines hebben we in huis en we denken mee in de wensen en eisen van de gebruikers/huurders. We zijn bereid daar onze gebouwen, uiteraard met courantheid in het achterhoofd, op te ontwikkelen.