EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        To Inspire

Wat doet HVBM Vastgoed?

HVBM Vastgoed ontwikkelt vastgoed vanuit verschillende invalshoeken:

  • Op verzoek van een opdrachtgever, een gebouw op maat
  • Vanuit eigen initiatief en op eigen risico, waarbij de eigen grondposities een belangrijke rol spelen
  • Vanuit beleggingsperspectief, bijvoorbeeld een beleggingsobject waar (her)ontwikkelingswerk aan verbonden is.

Kenmerkend voor HVBM Vastgoed zijn de volgende items: 

Trackrecord in logistiek

We hebben inmiddels een sterk trackrecord opgebouwd in de ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en kantoren voor de logistieke sector. Vlakheid en draagkracht van de vloer, vrije hoogte om te stapelen en het aantal dockdeuren: HVBM Vastgoed begrijpt waar het om gaat in logistiek.

Bijzondere projecten

HVBM Vastgoed durft nieuwe wegen in te slaan en bijzondere projecten te ontwikkelen.
Zoals bijvoorbeeld Het Cruquius Kwartier in Amsterdam; een sprekend voorbeeld van een vernieuwende kantooromgeving en Het Nieuwe Werken. De creatieve industrie vindt haar thuishaven in deze bijzonder vormgegeven loft-kantoren aan het IJ.

Grondposities

HVBM Vastgoed beschikt over een ruime voorraad aan grondposities, die zowel qua ontsluiting als zichtbaarheid op gunstige locaties liggen en veelal grote oppervlakten beslaan.

Aanpak

HVBM Vastgoed kenmerkt zich door creativiteit en vernieuwing maar zeker ook door gedegenheid. HVBM Vastgoed heeft oog en oor voor de belangen van de opdrachtgever voor de wensen van de eindgebruiker.

Dit uit zich mede in de architectuur van de gebouwen: HVBM Vastgoed maakt werk van bijzondere vormgeving en selecteert daarvoor gerenommeerde architecten.