Na afronding van mijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg heb ik de sprong in het diepe gewaagd en de overstap gemaakt naar de vastgoedmarkt. Na een stageperiode op de afdeling vastgoed & gebiedsontwikkeling bij Brink Groep ben ik medio 2010 in dienst getreden bij DTZ Zadelhoff. Gedurende mijn loopbaan bij DTZ Zadelhoff – en later Cushman & Wakefield – heb ik vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en gebruikers begeleid bij de meest uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in de industriële en logistieke vastgoedmarkt in Zuid Nederland.

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als commercieel ontwikkelingsmanager bij HVBM Vastgoed, een nieuwe rol waarbij ik samen met Adriaan Molenschot verantwoordelijk ben voor de acquisitie van nieuwe projecten en voor de begeleiding en procesbewaking van nieuwe ontwikkeltrajecten.

Door mijn ervaring als vastgoedadviseur bij een internationaal makelaarskantoor hecht ik tijdens ontwikkeltrajecten veel waarde aan de verwachtingen en doelstellingen van de klant.  Ik ben pragmatisch, creatief en doelgericht en streef naar langdurige relaties met klanten en huurders.

Ik ben een gezelschapsdier en breng mijn vrije tijd graag door met familie en vrienden. Samen met mijn vriendin Gaudelaine en dochter Sam wonen wij op een heerlijke plek in Vught, nabij het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch. Ik ga regelmatig golfen met vrienden en relaties en vind het heerlijk om met de hond de natuur op te zoeken. Ik ben lid van Jong Onroerend Goed Brabant (JOB) en van de Ronde Tafel (RT 159) in Vught.

Willem van der Meijden MSc
Commercieel Ontwikkelingsmanager
w.van.der.meijden@hvbm.nl