EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        to Inspire

Na mijn studie weg- en waterbouwkunde aan de Technische Universiteit te Delft ben ik in dienst getreden bij Heerkens van Bavel, eerst als projectleider en vanaf 1978 als directeur. Ik behoor tot de derde generatie van het familiebedrijf dat in 1902 door mijn grootvader is opgericht. Hij was gehuwd met grootmoeder wiens meisjesnaam Van Bavel was en zodoende is ons bedrijf aan de naam Heerkens van Bavel gekomen. Samen met mijn twee broers hebben we het bedrijf verder uitgebouwd en hebben we positie verworven als middelgrote bouwer met een uitstekende reputatie in de markt. Onder mijn directe leiding is een aantal aansprekende projecten gerealiseerd in Zuid Nederland; Pieter Vreedeplein, verpleeghuis De Hazelaar, uitbreidingen St. Elisabeth- en Twee Steden Ziekenhuis en de Amer Centrale in Geertruidenberg .

Vanaf de oprichting ben ik mededirecteur van HVBM Vastgoed. Ik voer het technisch management, de kwaliteitscontrole en -planning en ben verantwoordelijk voor de kostenbewaking. Mijn werkzaamheden bij het uitvoerend bouwbedrijf Heerkens van Bavel heb ik medio 2008 beëindigd, zodat ik al mijn aandacht partieel aan HVBM kan besteden.

Ik ben een kunstliefhebber en kan een goed glas wijn ook zeer waarderen. Naast mijn intensieve loopbaan ben ik in de gelukkige omstandigheden dat ik een deel van mijn vrije tijd in Spanje en België kan doorbrengen.

Sjef Heerkens
Directeur
j.heerkens@hvbm.nl