EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        to Inspire

Na mijn opleiding aan de HEAO, MER, makelaardij onroerend goed ben ik begonnen als kopersbegeleider. In 2005 ben ik bij zusterbedrijf Alphons Coolen (woningbouw) in dienst getreden als “client manager” en vanuit daar via eigen gelederen in januari 2009 als planontwikkelaar doorgestroomd naar HVBM.

Ik ben vanaf het begin van het traject (welke op voorhand door ons op haalbaarheid is beoordeeld) met de opdrachtgever in contact tot de daadwerkelijke oplevering. Ook na oplevering blijf ik betrokken voor de exploitatie en het beheer voor het vastgoed wat in eigendom blijft. Ik heb intensief contact met alle partijen welke ik samen met Adriaan aanstuur. Gezamenlijk dragen we zorg voor de procesbeheersing zowel in de ontwerp- als uitvoeringsfase. Daarnaast bewaak ik het budget en stem dit af met Sjef.

In Eindhoven hockey ik bij EMHC en sta ik af en toe op de golfbaan. Daarnaast loop ik graag hard en neem ik regelmatig, samen met Adriaan, deel aan diverse loopevenementen.

Martine de Groene
Planontwikkelaar
m.de.groene@hvbm.nl