EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        to Inspire

Met veel plezier heb ik aan de HTS Tilburg bouwkunde gestudeerd, waarna ik via Verdij, Complan en ruim 16 jaar Archicom mijn werkervaring heb opgedaan.Hierbij heb ik diverse functies vervuld, uiteenlopend van tekenaar tot en met bedrijfsleider.

Uiteindelijk merkte ik dat de rol als projectmanager mij het meeste voldoening geeft. Voor mij is project management niet alleen proces management maar zeker ook product management, het proces faciliteert hierbij maar het product is tenslotte het eindresultaat.

Als projectmanager ambieer ik het traject vanaf het Programma van Eisen tot en met de eindoplevering waarbij mijn kracht ligt in het ontwikkeltraject. Ik vind het boeiend om gedurende dit traject de participanten op een integrale wijze aan te sturen met als doel een optimaal eindproduct. Als je na realisatie samen met de huurder door het gebouw loopt en de huurder is helemaal tevreden met zijn gebouw dan geeft dat een kick, het tastbare resultaat van de inspanning van een heel team.

De kernwaarden van HVBM zoals samen ontwikkelen, kwaliteit en transparantie passen goed bij mijn karakter, bij HVBM kan ik mijn ambities waar maken!  

In mijn vrije tijd is motor rijden mijn passie, tijdens het rijden ben je helemaal vrij en is het puur genieten. Eén van de andere hobby’s is o.a. reizen, het blijft boeiend wat de wereld allemaal te bieden heeft.