EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        to Inspire

Mijn carrière ben ik begonnen bij BDO Accountants en Belastingadviseur als assistent accountant. Na 17 jaar bij BDO werkzaam te zijn geweest in de algemene controlepraktijk maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven. Vanaf 1987 werk ik bij de Heerkens van Bavel Groep als financieel manager.
Uit hoofde van deze functie ben ik ook bij HVBM verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie; controle, samenstellen jaarrekeningen en rapportages, opstellen prognoses en budgetten.

Naast de dagelijkse contacten met bankiers treed ik op als contactpersoon voor zowel de bedrijfs- als bijzondere projectfinancieringen. Voor de gehele groep ben ik tevens de contactpersoon voor de Belastingdienst in het kader van het horizontaal toezicht. Vanuit mijn functie ben ik lid van de Lighthouse Club Nederland.

Eén van mijn grootste hobby’s is mijn werk! Daarnaast is het golfen een grote passie en hiermee vul ik mijn vrije tijd en vakanties in. Ook kook ik graag.

Hans Simons
Financieel manager
j.simons@hvbm.nl