Het ondernemersbloed zit in mijn familie; ik ben een telg uit een familiebedrijf in industriële weegappartuur, waar ik ooit ben begonnen. Door het bouwen van weegbruggen kwam ik in contact met de bouwwereld en heb ik de overstap gemaakt naar Verelst Industriebouw waar ik me in eerste instantie heb bezig gehouden met planontwikkeling en verkoop van bedrijfsgebouwen, later groeiende in de functie van projectontwikkelaar bij Eurinpro (nu Goodman). Uiteindelijk wilde ik als risicodragend ondernemer verder in de vastgoedontwikkeling en zocht daarin een kapitaalkrachtige partner waar ik kennis en kunde mee kon delen. Zo is H(eerkens)V(an)B(avel)M(olenschot) ontstaan en deze samenwerking blijkt zeer complementair te zijn. Vanaf juni 2000 vormen Sjef en ik de directie van HVBM Vastgoed.

Dagelijks houd ik me bezig met de algemene zaken, acquisitie en ben het eerste aanspreekpunt voor potentiële huurders, gebruikers, overheden, makelaars, beleggers, adviseurs en aannemers die bij onze projecten betrokken zijn. Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties en vertrouwen staat daarbij hoog in het vaandel. Enerzijds door het waarmaken van toezeggingen en beloftes, anderzijds in het intensief onderhouden van mijn grote netwerk.

Op de golfbaan probeer ik het zakelijke met het aangename te verenigen en nodig dan ook regelmatig zakelijke relaties uit. Ook vind ik het heerlijk om hard te lopen en neem geregeld deel aan diverse loopevenementen waaronder de Zevenheuvelenloop, Van Dam tot Damloop en de marathon van Rotterdam. Jaarlijks lopen we met enkele relaties van HVBM de Tilburg Ten Miles.

Adriaan Molenschot
Directeur

a.molenschot@hvbm.nl