EnTrada

70 meter hoge en 15 verdiepingen tellende kantoortoren direct aan de A58. Een zeer energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw in het bezit van energielabel A. Unieke kenmerken zijn de twee grote digitale beeldschermen bovenaan de gevel.
>

    Develop
        to Inspire

Na de MTS ben ik in 1975 in dienst getreden van Heerkens van Bavel Bouw. In de loop der jaren heb ik een post HBO opleiding en diverse BOB opleidingen afgerond. Tevens heb ik een behoorlijk aantal aanvullende opleidingen en cursussen gevolgd waaronder beheerder brandmeldinstallatie, regelgeving bouwliften, kwaliteitsmanagement.

Vanaf 1994 werd ik projectleider Gebouwenservice en was ik betrokken bij diverse projecten waaronder IFF, Fontys Hogescholen en verzorgden we service en onderhoud voor o.a. Chevrolet, Essent en Kwantum. Momenteel voer ik het technisch beheer van de gebouwen.

In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik een fanatiek mountainbiker. Mijn vrouw en ik bezoeken regelmatig het theater. Tevens genieten wij samen ook enorm van onze kleinkinderen.

Ad van Dongen
Gebouwenbeheerder
info@dennenheuvel-vastgoed.nl