Hollister, Roosendaal

Seminar "The future of E-commerce" 28 mei 2015

Eind 2014 hebben TLogistics, HVBM Vastgoed & Transsmart in samenwerking met Midpoint Brabant en de Gemeente Tilburg een onderzoek laten uitvoeren onder ruim 350 webshops in de regio Tilburg met als doel vast te stellen of er behoefte is aan een neutraal verzend- en afhaalpunt voor pakketten. Uit dit onderzoek is een aantal bijzondere feiten en wetenswaardigheden naar voren gekomen die wij graag willen delen met het grotere en geïnteresseerde publiek.

Daarom organiseren TLogistics, HVBM Vastgoed & Transsmart op donderdag 28 mei een seminar met als thema "the future of E-commerce" in het EnTrada kantoorgebouw in Tilburg. Naast een korte presentatie van de bevindingen uit het onderzoeksrapport hebben wij een drietal bijzonder interessante sprekers weten vast te leggen die vanuit hun perspectief hun visie op de toekomst van E-commerce zullen presenteren. 

Voor het seminar wordt een geselecteerd aantal relaties uitgenodigd. Mocht u interesse hebben het seminar bij te wonen kunt u dit melden via y.adams@hvbm.nl en kunnen we kijken of er nog plaatsen beschikbaar zijn.