Hollister, Roosendaal

Ontbijtseminar: E-commerce boost voor logistiek & vastgoed

Op donderdag 13 juni 2013 organiseren wij samen met Dinalog een ontbijtseminar over de impact van e-commerce op de transport- en vastgoedsector. Het seminar vindt plaats in EnTrada.  

De impact van E-commerce op de transportsector zal in de toekomst alleen maar toenemen. De vraag is wanneer de ontvanger de vervoersmogelijkheden gaat bepalen. Jeroen Gehlen van TNT Express gaat nader in op deze vraag en de logistieke uitdagingen die dit met zich meebrengt.

Vervolgens vertelt Dries Castelein van CBRE over het rapport ‘The impact of E-Commerce on Logistics Real Estate’. Wat is de invloed van online retailing op de vorm en omvang van bestaand logistiek vastgoed? Wat betekent het voor de toekomst?

In de laatste presentatie gaan Mari van Kuijk en Michael Lokerse van Groenewout Consultants verder door op dit onderwerp. Wat doet online sales met logistiek en welke gevolgen heeft dit voor logistiek vastgoed?

Afsluitend aan het seminar gaan we een kijkje nemen in de praktijk bij het recent door ons ontwikkelde Pick up Point van Albert Heijn.

Deelname aan het seminar is kosteloos. Kijk hier voor meer informatie.