Hollister, Roosendaal

Druk bezochte EnTrada Panorama Party 2012!

Meer dan 300 aanwezigen bij de derde editie van de EnTrada Panorama Party! Een super opkomst met ook erg enthousiaste reacties!

Woensdag 19 december vond de derde editie van de EnTrada Panorama Party plaats. Vorig jaar stond deze in het teken van Het Nieuwe Werken. Dit jaar wederom HNW maar nu Het Nieuwe Winkelen.

De gevel van kantoorgebouw EnTrada was prachtig verlicht zodat de aankomende gasten direct een goede First Impression kregen.

Voorafgaand aan de gezellige netwerkborrel vond de inspiratiesessie plaats voor ruim 270 gasten. Met behulp van drie boeiende
sprekers namen we onze gasten mee in de wereld van veranderingen door Het Nieuwe Winkelen.

Adriaan Molenschot heette de gasten van harte welkom waarna we de officiële kick off gaven door een spetterend filmpje.  Erik de Ridder, wethouder gemeente Tilburg, trad tijdens de sessie enthousiast als gespreksleider op.

Sven Maas, senior adviseur ruimtelijk economie bij BRO, start als eerste spreker en vertelt over de ontwikkelingen in het algemeen en meer specifiek voor de gemeente Tilburg. BRO adviseerde de gemeente middels een rapport hoe om te gaan met initiatieven op het gebied van Het Nieuwe Winkelen.

Marcel Zeelenberg, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg, lichtte vervolgens helder en verrassend de kloof tussen de
technologische vooruitgang en emoties van de mens toe.

Director Customer Solutions EMEA bij TNT Epxress Jeroen Gehlen nam ons tenslotte mee naar het verleden en de toekomst! Is dit het City-distributiecentrum?

Na enkele vragen uit het publiek beantwoord te hebben schoven bij de aansluitende netwerkborrel nog enkele tientallen gasten aan.
Tijdens de borrel konden deze ook genieten van de prachtige lasershow op het nog beschikbare kavel naast het onlangs geopende Pick Up Point van Albert Heijn.

Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement! Bekijk hiernaast de foto’s voor een sfeerimpressie.